Payservice transactieplatform

Al jaren is Keyware dé specialist voor verhuur en verkoop van betaalterminals. In ons ruim assortiment (Worldline, Ingenico,…) vindt u zeker de formule die het best bij u past. Hierbij kan u bij Keyware ook kiezen uit diverse voordelige abonnementen voor het aanvaarden van debet- of kredietkaarten (zoals Bancontact, Visa, Mastercard, V Pay, Maestro, JCB, Diners Club, Amex, Union Pay,..), contactloze betalingen en maaltijdcheques.

Daarnaast biedt Keyware ook betaaloplossingen voor uw webshop en is er de mogelijk om aan uw klanten gespreide betaling toe te staan. Groot voordeel is dat hiervoor geen aparte kredietovereenkomst met de klant moet afgesloten worden.

Denkt u eraan een betaaloplossing te nemen of twijfelt u eraan of uw huidige oplossing nog voordelig is? Neem altijd eens contact met Keyware, misschien valt u wel achterover van het verschil! Meer dan 17.000 top referenties genieten elke dag van het Keyware-verschil!

U staat centraal

Keyware staat model voor een strak en efficiënt bedrijf met een passie voor elektronisch betalen, waarbij u als klant centraal staat in onze dienstverlening.

Keywares PayService transactieplatform vormt de link tussen de terminalleveranciers, transactieverwerkers, betaalschema’s, telco-operatoren en de uiteindelijke klanten.

De modulaire opbouw van het platform zorgt ervoor dat het in zijn eenvoudigste opstelling kan gebruikt worden voor protocol- en transactieconversie. Hierdoor kunnen vlot nieuwe types van terminals in de markt gezet worden en kan Keyware als dusdanig snel en kostenefficiënt inspelen op nieuwe trends: betaalterminals kunnen op die manier geconnecteerd worden met zowat elke acquirer en zowat elk betaalschema.

transactieplatform keyware
terminals keyware

Ontdek de voordelen van een Keyware betaalterminal

  • Kwaliteit primeert
  • Voordelige prijs
  • Service op maat
  • Flexibiliteit
  • Toekomstgerichtheid
  • Duidelijke overeenkomsten
  • Belgisch bedrijf met sterke aanwezigheid op de Belgische markt!

“Elektronisch betalen maakt het nachtleven een pak veiliger. Ik zou iedereen aanraden om cashless te gaan werken voor het eigen controlegevoel en veiligheidsgevoel.”

Yves Smolders, Versuz & Moose Bar

U bent in goed gezelschap

Elke dag vertrouwen meer dan 17.000 klanten op Keyware. Dagelijks stappen nieuwe handelaars, vrije beroepers, ondernemingen, overheidsinstellingen of andere organisaties over naar Keyware omwille van de voordelen van haar producten en dienstverlening.