keyware the chocolate line

Dominique Persoone

The Chocolate Line

Chocolatier Dominique Persoone begon zijn carrière in hotelschool Ter Groene Poorte, zijn passie voor chocolade groeide al snel wane er hij samenwerkte met de beroemde chocolatiers Pierre Hermé en Pascal Brunstein.

Ondertussen is Dominiuqe Persoone een internationale referentie op het gebied van chocolade. In zijn Chocolate Line Factory maakt hij samen met zijn team naast traditionele pralines ook bonbons met nieuwe, op wetenschappelijke inzichten gebaseerde smaakcombinaties. Dominique werd zo onder andere bekend met zijn chocoladesnuifmachine, de chocolate shooter, die hij ontwikkelde voor de verjaardagsparty van Rolling Stone Ron Wood en Charlie Watts. Hij werkt samen met bekende gerenomeerde restaurants; In België zijn er ondertussen 2 winkels, in Antwerpen en Brugge.

Sinds 2012 gaat Dominque nog een stapje verder en huurt hij in Mexico 3,4 hectare grond van Belcolade waarop hij zijn eigen cacaobomen kweekt.

Meer informatie over Dominique Persoone en The Chocolate Line vindt u op www.thechocolateline.be.


terminals keyware

Keyware heeft de beste keuze aan betaalterminals

Vraag een offerte aan

Of bel 0800 40 900


Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com www.keyware.com/

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Keyware Technologies

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

www.keyware.com/