keyware groep vereenooghe

Groep Vereenooghe

Grootste West-Vlaamse Mercedes-dealer wint award voor elektronisch betalen

Groep Vereenooghe, de grootste Mercedes-Benz merkconcessiehouder van West-Vlaanderen, wordt gelauwerd voor de manier waarop het aanzet tot elektronisch betalen.

Voor hun inzet om naar een cashloze samenleving te evolueren, kregen ze een award van Keyware, één van de leidende verdelers van elektronische betaalmogelijkheden in België.

Met negen verschillende vestigingen is Groep Vereenooghe een sterke naam onder de West-Vlaamse autodealers. De Mercedes-Benz concessiehouder weet al drie generaties tegemoet te komen aan de noden van zijn klanten door constant te innoveren. Zo heeft de garage doorheen de jaren elektronische betaalmogelijkheden zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Volgens Groep Vereenooghe was dat een noodzakelijke stap om de klanten, die steeds minder cash op zak hebben, tot dienst te zijn.

Waar de garage vroeger lang moest wachten op overschrijvingen van de Mercedes-liefhebbers, kan er nu ter plaatse erg snel een voorschot betaald worden via mobiele terminals. En dat loont. De sterke inzet van Groep Vereenooghe om naar een cashloze samenleving te evolueren, wordt nu beloond met de Premium Customer Award van Keyware.

“Een autodealer handelt elke dag in producten van grote bedragen. In een samenleving waar vandaag minder en minder cash circuleert is het daarom niet alleen noodzakelijk, maar ook veiliger om elektronisch te betalen. We zijn blij dat we met onze technologie Groep Vereenooghe daarin kunnen ondersteunen.”

Joris Maes, CCO van Keyware

De verschillende veranderingen in het autolandschap verplichten garages om in te zetten op automatisering, snelle service en innovatie. Groep Vereenooghe slaagt daar momenteel goed in, onder andere door gebruik te maken van de diensten van Keyware.

“In een samenleving waar steeds meer auto’s worden gedeeld, moet je je zo aantrekkelijk mogelijk maken om auto’s te kopen. Daarom kiezen we als Mercedes-Benz concessiehouder graag voor de Mercedes onder de betaalterminals.”

Wendy Warnez, CFO van Groep Vereenooghe

terminals keyware

Keyware est le partenaire idéal pour tous vos terminaux de paiement

Demander un devis

Ou appelez le 0800 40 900


À propos de Keyware

Keyware (EURONEXT Bruxelles: KEYW) est un fournisseur leader de solutions de paiement électronique. Keyware est basé à Zaventem, en Belgique et plus d'informations sont disponibles sur www.keyware.com www.keyware.com/

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Keyware Technologies

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

www.keyware.com/