keyware dsm keukens

DSM Keukens

DSM Keukens, het bekendste familiebedrijf van de Belgische keukenmarkt

DSM Keukens is een bekende naam in Vlaanderen. Het verhaal van het familiebedrijf begint al kort na de Eerste Wereldoorlog, met een bescheiden winkel in ijzerwaren op de Markt in Nevele van Honoré De Geetere. Onder impuls van dochter Antoinette breidt het productaanbod gevoelig uit. Het bedrijf is nu in handen van haar zoon Koenraad De Schepper en Fabienne Martens.

De lange geschiedenis van DSM Keukens betekent niet dat het bedrijf niet mee is met zijn tijd. Wie bij DSM Keukens een keuken bestelt, kan ter plaatse erg makkelijk al een voorschot betalen dankzij de mobiele terminals van Keyware. Het bedrijf maakt het haar klanten op die manier erg makkelijk om de betaling in orde te brengen.

“Nog altijd weifelen veel handelaars voor ze hun eerste betaalterminal in huis halen. Zeker handelaars die vooral kleine of net erg grote bedragen binnenkrijgen. Nochtans blijkt uit onderzoek dat de meerderheid van de klanten wel degelijk liefst met de kaart betaalt. DSM Keukens heeft dat goed begrepen.”

Joris Maes, CCO Keyware

Omdat DSM als invloedrijke keten resoluut voor de betaalkaart kiest, krijgt ze van Keyware de Premium Customer Award. De keuze voor Keyware bij het uitvoeren van de strategie was snel gemaakt.

“Keyware levert net als wij hoogwaardige materialen van topkwaliteit aan een aantrekkelijke prijs. Diezelfde filosofie maakt dat de keuze voor Keyware voor onze betaalterminals snel was gemaakt.”

Sofie De Schepper, DSM Keukens

terminals keyware

Keyware est le partenaire idéal pour tous vos terminaux de paiement

Demander un devis

Ou appelez le 0800 40 900


À propos de Keyware

Keyware (EURONEXT Bruxelles: KEYW) est un fournisseur leader de solutions de paiement électronique. Keyware est basé à Zaventem, en Belgique et plus d'informations sont disponibles sur www.keyware.com www.keyware.com/

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Keyware Technologies

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

www.keyware.com/