keyware belgocatering

Belgocatering

Prominente uitbaters van bedrijfsrestaurants

Belgocatering is al meer dan 25 jaar actief in de sector van “food & hospitality services”. Het bedrijf baat de bedrijfsrestaurants uit voor bedrijven als Telenet, Deloitte, KPMG, PWC, KBC en Brussels Airlines en verzorgt ook de catering van tal van hoogwaardige evenementen.

In de bedrijfsrestaurants zet Belgocatering er hard op in om het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om te betalen. Het bedrijf is erin geslaagd om in enkele jaren tijd het aantal betalingen met cash geld terug te dringen tot zo goed als nul. Zowel aan de bemande kassa’s als aan de zelfbedieningskassa’s worden betalingen met bankkaarten of maaltijdcheques-kaarten gepromoot.

“Snelheid is erg belangrijk voor een vlotte bediening in de bedrijfsrestaurants. En elektronisch betalen gaat beduidend sneller dan cash. Door die manier van betalen te promoten, slaan we twee vliegen in één klap: hoe minder cash we in de kassa’s hebben, hoe groter de veiligheid.”

Carmen Swinnen, chief hospitality consultant bij Belgocatering

Het partnerschap met Keyware voor de verwerking van elektronische betalingen is bij Belgocatering een doordachte keuze: de terminals werken vlot en ook de service is uitstekend.

“We zijn onder de indruk van de inspanningen die Belgocatering doet om cash te bannen. Het is bovendien een klant die veel flexibiliteit nodig heeft. Ze moet op korte termijn kunnen schakelen, bijvoorbeeld als er in een bedrijfsrestaurant een extra kassa bij komt om de toestroom van lunchende medewerkers vlot te kunnen verwerken. Door heel snel extra terminals te leveren, spelen we in op die nood.”

Joris Maes, CCO Keyware

terminals keyware

Keyware est le partenaire idéal pour tous vos terminaux de paiement

Demander un devis

Ou appelez le 0800 40 900


À propos de Keyware

Keyware (EURONEXT Bruxelles: KEYW) est un fournisseur leader de solutions de paiement électronique. Keyware est basé à Zaventem, en Belgique et plus d'informations sont disponibles sur www.keyware.com www.keyware.com/

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Keyware Technologies

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

www.keyware.com/